Årets Stjernevin 2019

5. februar 2019
Mennesket, Jorden og universet er tæt forbundne. Det er filosofien bag biodynamikken og det arbejde, der foregår hos sydfranske Gerard Bertrand. Her er månens og stjernernes positioner af afgørende betydning for store dele af vinproduktionen. Vinen Solensis er Bertrands hilsen til solsystemet, som giver liv til vinmarken og modner druerne, samt ikke mindst til månen, som regulerer vækststrømmene i vinstokkene. En vin, som emmer af velsmag, kraft og energi.

SHOP VINEN HER


Om Vinspecialisten

Vinspecialisten er et landsdækkende netværk af selvstændige specialvinhandlere, etableret i samarbejde med H.J. Hansen Vin. Vinspecialisten-kæden består i dag af flere end 50 selvstændige specialvinhandlere, der både har  adskillige års erfaring inden for branchen og gode solide rødder i det lokale erhvervs- og forretningsliv. Vinspecialisten har et bredt udvalg af kvalitetsvine og spiritus fra hele verden med nøgleleverandører i bl.a. Frankrig, Italien, Spanien, Californien, Argentina, Chile, New Zealand og Australien. Ud over vin og spiritus har Vinspecialisten også verdens bedste vinglas fra østrigske Riedel samt et bredt udvalg af f.eks. specialøl.
Hos Vinspecialisten får du kvalitetsvin på alle prisniveauer, uanset om det drejer sig om hvidvin, rødvin, rosévin, mousserende eller champagne. Vinspecialisten har vin til både hverdag og fest – og naturligvis også til de helt specielle anledninger.

Kundeservice

Find kontaktinformationer og åbningstider ved at vælge din lokale Vinspecialisten på det store Danmarks-kort.
Har du et generelt spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på vin@hjhansen.dk

Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk