Om os

VINSPECIALISTEN

– alt hvad du behøver at vide om vin

Vinspecialisten er et landsdækkende netværk af selvstændige specialvinhandlere. Kæden består i dag af flere end 50 selvstændige specialvinhandlere, der, dels har adskillige års erfaring inden for branchen, dels har gode solide rødder i det lokale erhvervs- og forretningsliv.

Ved at handle med Vinspecialisten er du som kunde bl.a. sikret:
 • Danmarks bredeste og mest varierede sortiment af vine i alle prisniveauer og fra stort set alle verdenshjørner.

 • Optimal vejledning, når vin og mad skal kombineres. Medbring gerne et menuforslag og få hjælp til at vælge vine i det ønskede prisniveau – en uvurderlig hjælp til f.eks. bryllup, konfirmation, reception og andre store arrangementer.

 • Fuld returret på alle uåbnede, kurante flasker.

 • Seriøs vininformation. Alle medarbejdere deltager løbende i kurser, smagninger osv. og har derfor stor personlig viden om vin.

 • Professionel, kvalitetsbevidst service, der giver sikkerhed fra køb til levering.

 • Udførlig produktinformation på alle vine, der gerne vedlægges gaven/indkøbet.

  H.J. Hansen Vin er med et sortiment på mere end 2.000 produkter leverandør til Vinspecialisten – og alt kan i princippet fås gennem din lokale Vinspecialisten-butik.
  Via centralindkøb og markedsføring sikrer din lokale Vinspecialisten-butik sig således den bedste kvalitet til den bedste pris uden for mange fordyrende led – og sammen med den gode service er det endnu en fordel, der går direkte videre til dig som kunde.

  Både Vinspecialistens og H.J. Hansens filosofi er, at vi altid skal kunne stå inde for den kvalitet, vi sælger. Vi går ikke på kompromis med pris-kvalitetsforholdet. Vi gør, hvad vi siger - og siger, hvad vi gør.
  Vi vil altid levere den bedste vin - det bedste produkt - i et givet prisleje. Og aldrig sælge noget, vi ikke selv ville være bekendt at drikke!

 • Find din lokale Vinspecialisten-butik på det store Danmarkskort.
  Her kan du bestille direkte på nettet og spare fragten ved at afhente i din lokale butik.
  Vi har åbent døgnet rundt – alle ugens dage!
  Eller kig efter Vinspecialistens logo i dit lokalområde.
  Her kan du smage, før du køber, og samtidig spare fragten!


  Om Vinspecialisten

  Vinspecialisten er et landsdækkende netværk af selvstændige specialvinhandlere, etableret i samarbejde med H.J. Hansen Vin. Vinspecialisten-kæden består i dag af flere end 50 selvstændige specialvinhandlere, der både har  adskillige års erfaring inden for branchen og gode solide rødder i det lokale erhvervs- og forretningsliv. Vinspecialisten har et bredt udvalg af kvalitetsvine og spiritus fra hele verden med nøgleleverandører i bl.a. Frankrig, Italien, Spanien, Californien, Argentina, Chile, New Zealand og Australien. Ud over vin og spiritus har Vinspecialisten også verdens bedste vinglas fra østrigske Riedel samt et bredt udvalg af f.eks. specialøl.
  Hos Vinspecialisten får du kvalitetsvin på alle prisniveauer, uanset om det drejer sig om hvidvin, rødvin, rosévin, mousserende eller champagne. Vinspecialisten har vin til både hverdag og fest – og naturligvis også til de helt specielle anledninger.

  Kundeservice

  Find kontaktinformationer og åbningstider ved at vælge din lokale Vinspecialisten på det store Danmarks-kort.
  Har du et generelt spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på vin@hjhansen.dk

  Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk